<div dir="ltr">I&#39;ll chime in and note that I&#39;ve had several users report issues in portaudio with specific problem hardware -- notably ASIO with the Focusrite Saffire Pro interface.  Additionally, WDM-KS and DirectSound have both been seen to make Pa_Initialize hang.  This is with r1919 in a 32-bit Windows application.<div><br></div><div>I realize that this is not nearly enough information to diagnose or address the problem -- rather, I&#39;d be interested in guidance from contributors about how I could go about collecting better information on these errors when I can&#39;t reproduce them myself.  Should I supply affected users with the debug DLL, or build with some verbosity switch enabled?</div><div class="gmail_extra"><br clear="all"><div><div class="gmail_signature"><div dir="ltr"><div><div dir="ltr"><div><div dir="ltr"><span style="line-height:19.2px"><font size="2">– </font></span><span style="font-size:12.8px">Evan</span> Balster<div>creator of <a href="http://imitone.com" target="_blank">imitone</a></div></div></div></div></div></div></div></div>
<br><div class="gmail_quote">On Fri, Mar 11, 2016 at 10:07 AM, John Amolochitis <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:amolohitis@gmail.com" target="_blank">amolohitis@gmail.com</a>&gt;</span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div dir="ltr"><div><div><div><div>Hi,<br><br></div>it seems that there is an incompatibility with a certain dsp hardware<br></div>with the portaudio asio interface.<br><br></div>Is there a possibility for a fix?<br><br></div>Thanks<br></div>
<br>_______________________________________________<br>
Portaudio mailing list<br>
<a href="mailto:Portaudio@lists.columbia.edu" target="_blank">Portaudio@lists.columbia.edu</a><br>
<a href="https://lists.columbia.edu/mailman/listinfo/portaudio" rel="noreferrer" target="_blank">https://lists.columbia.edu/mailman/listinfo/portaudio</a><br></blockquote></div><br></div></div>